Facebook - Oratorij.net

Dan na oratoriju

Zbiranje
Dvig zastave
Molitev
Zgodba
Kateheze
Delavnice
Velika igra

Vse, kar potrebujete za Oratorij 2017

Vse informacije, ki jih potrebujete za Oratorij 2017 ...

1. Oratorijska pošta za voditelje in duhovne asistente oratorijev

2. Oratorijska gradiva

Čas za naročanje oratorijskih gradiv s popustom se je žal že iztekel. Vseeno pa je oratorijski priročnik in vsa ostala gradiva še možno kupiti v trgovini Založbe Salve na Rakovniku v Ljubljani.  

Seznam aktualnih oratorijskih gradiv si lahko ogledate TUKAJ.

Za več informacij se lahko obrenete tudi na: pisarna@oratorij.net.

3. Elektronska gradiva, ki jih omenja oratorijski priročnik 2017

4. Oratorijska usposabljanja

  1. NOVOST: kmalu bo na voljo tudi paket GRADNJA SKUPINE, ki bo animatorski skupini omogočil 5-urno povezovalno dogodivščino!
  2. Za oratorijske voditelje bo letos potekalo usposabljanje še 21. - 23. aprila na Pohorju.

5. Oratorijska himna 2017

Oratorijska himna je bila tudi v letošnjem letu izbrana na natečaju. Izmed 14 prispelih predlogov je bila izbrana pesem »Marija, ti mati« avtorice Martine Ješovnik. Poleg nje bosta posneti še drugo- in tretjeuvrščeni pesmi na natečaju. Prav kmalu bodo posnete in objavljene na spletu.

HIMNA: Marija, ti mati (mp3)
Glasba, besedilo in vokal: Martina Ješovnik
Aranžma: Blaž Podobnik
Snemanje, mix in mastering: Tine Lustek

Koreografija himne:

TRETJEUVRŠČENA PESEM: Dotik nebes (mp3)

Glasba: Ema Pavlič
Besedilo in vokal: Maja Zupin 
Aranžma: Blaž Podobnik
Snemanje, mix in mastering: Tine Lustek

Posnetek drugouvrščene pesmi je ŠE V PRIPRAVI.

6. Oratorijska majica 2017

Na letošnjem natečaju je zmagala Tanja Železnik, zato bo na uradnih oratorijskih majicah natisnjena njena risba. Majice bodo v temno modri barvi za animatorje in svetlo modri barvi za otroke.

NAROČILNICA

7. Certifikat Oratorijski voditelj

Oratorijska novost leta je gotovo certifikat Oratorijski voditelj! Z njim želimo dati večjo težo liku in vlogi oratorijskega voditelja (glej tudi zgibanko v prilogi), spodbuditi razmišljanje o pomenu voditeljeve usposobljenosti  in povečati komunikacijo med Oratorijem Slovenija in krajevnimi oratoriji. 

8. Animatorski spodbujevalnik

9. Izposoja kovčkov

Oratorij Slovenija tudi letos pripravlja didaktične kovčke za izvedbo različnih delavnic (osnovni, pirografi, graviranje, padalo …).

10. Popusti pri partnerjih Oratorija Slovenija

  • Trgovina Antus - popust na ustvarjalni material: V naročilnici gradiv je možno označiti, če želi vaš oratorij prejeti kartico za 25 % popust na vse izdelke v trgovini Antus. Njihov katalog si lahko ogledate tukaj. Kartice boste nato prejeli na PSAO-jih ali po pošti.
  • Trgovina Levček - popust na ustvarjalni material: Z 20 % popustom na vse izdelke so oratorijem naproti letos stopili tudi pri trgovini Levček. Kupone za popust boste lahko dobili na PSAO-jih. 
  • Slovenski šolski muzej v Ljubljani - popust na vstopnice: Za oratorije nudijo 50 % popust na vstopnice. Letos med drugim ponujajo tudi šolsko uro, pri kateri se bodo otroci nekaj naučili o bl. Antonu Martinu Slomšku, ki je na Slovenskem v 19. stoletju zelo spodbujal razvoj šol in splošnega ljudskega znanja.