Facebook - Oratorij.net

Dan na oratoriju

Zbiranje
Dvig zastave
Molitev
Zgodba
Kateheze
Delavnice
Velika igra

Vse, kar potrebujete za Oratorij 2018

Vse informacije, ki jih potrebujete za Oratorij 2018 ...

1. Oratorijska pošta za voditelje in duhovne asistente oratorijev

2. Pomladanska srečanja animatorjev Oratorija (PSAO)

3. Prijava na PSAO in naročilo oratorijskih gradiv

S prednaročilom in prevzemom gradiv na pomladanskih srečanjih animatorjev Oratorija vam nudimo popust ne le na letošnja oratorijska gradiva, ampak tudi na mnoge druge priročnike in knjige, ki so vam lahko v pomoč. Toda velja opozoriti: popust na nove knjige (med katere spada tudi priročnik) vam lahko nudimo le v primeru prednaročil pred pomladanskimi srečanji, ki se štejejo za predstavitve teh knjig. Zakon popusta izven predstavitev prvih 6 mesecev po izdaji knjig namreč ne omogoča.

Prijavnico na PSAO in naročilnico oratorijskih gradiv najdete TUKAJ

Katalog letošnjih oratorijskih gradiv najdete TUKAJ.

Za več informacij se lahko obrenete tudi na: pisarna@oratorij.net.

4. Elektronska gradiva, ki jih omenja oratorijski priročnik 2018

Še v pripravi.

5. Oratorijska usposabljanja

NOVOST: po novem je na voljo čisto sveži in izvirni paket TEAM BUILDING, ki bo vaši animatorski skupini omogočil 5-urno povezovalno pustolovščino ...

Posebnost oratorijskih usposabljanj je sicer, da naši trenerji izvedejo usposabljanje pri vas v župniji v obliki 2,5- ali 5-urnih delavnic. Razdeljena so po stopnjah: Animator I, Animator II, Voditelj I in Voditelj II.

6. Oratorijska himna 2018

Oratorijska himna je bila ponovno izbrana na natečaju. Izmed 12 prispelih predlogov je bila izbrana pesem »Eno je potrebno« avtorjev Jureta Plavca in Bernarda Kreča.

POSNETEK Z BESEDILOM (mp3)

Posnetek brez besedila - inštrumental (mp3)

Besedilo: Jure Plavec
Glasba: Bernard Kreč
Izvajalci: Nika Pirnat (vokal), Jure Plavec (vokal), Jerneja Rovtar (cajon), Marta Habe (klaviature), Bernard Kreč (kitara), Luka Razpotnik (bas kitara)
Snemanje in montaža: Dominik Krt, DREAM STUDIO KRT d.o.o.

Video posnetek s koreografijo pride kmalu! :)

7. Oratorijska majica 2018

Letos oratorijske majice nismo uvrstili v naročilnico gradiv, saj je za točnejša naročila še prezgodaj. A to ne pomeni, da oratorijski majic letos ne bo! Posebno naročilnico za majice lahko pričakujete meseca maja. 

8. Certifikat Oratorijski voditelj

Ker smo želeli dati večjo težo liku in vlogi oratorijskega voditelja, smo lani uvedli certifikat Oratorijski voditelj. Bil je lepo sprejet, saj je zanj v prvem letu izpolnilo pogoje kar 240 voditeljev. S certifikatom imate med drugim večji popust na oratorijska gradiva ...

9. Animatorski spodbujevalnik

10. Izposoja kovčkov

Oratorij Slovenija tudi letos pripravlja didaktične kovčke za izvedbo različnih delavnic (osnovni, pirografi, graviranje, padalo …).

11. Popusti pri partnerjih Oratorija Slovenija

  • Trgovina Pri levčku - popust na ustvarjalni material: Z 20 % popustom na vse izdelke so oratorijem naproti letos stopili tudi pri trgovini Levček. Kupone za popust boste lahko dobili na PSAO-jih. 
  • Podjetje Samson Kamnik - popust na ustvarjalni material: Podjetje se odlikuje s tem, da materiale in izdelke v veliki meri proizvajajo sami. Oratorijem nudijo 10 % popust na ves material v svoji spletni trgovini ali v njihovih prostorih na Kovinarski c. 28 v Kamniku. Do popusta ste upravičeni s kodo "oratorij2018".